In momentul de fata exista o multitudine de produse pe piata care au ca obiectiv marirea sanilor. Totusi, nu toate au fost declarate ca fiind numarul 1 de catre medicii specialisti. Suntem foarte mandri ca ne putem baza pe ajutorul profesionistilor in domeniu care ne-au ajutat cu experienta lor in crearea acestui program. Nici unul dintre ei nu s-a sfiit sa recomande programul Siluette Plus pacientilor lor.

 
Singurele exercitii care sunt aprobate medical demonstrate si recomandate

Dr. Maria Ines Mallmann
“Ca ginecolog, am acumulat experienta in folosirea fitoestrogenilor la femei, deci sunt de parere ca Siluette Plus este un produs revolutionar in domeniul sexologiei. Crema Siluette Plus ajuta la imbunatatirea marimii, a formei si a consistentei sanilor fara nici un risc asupra sanatatii. Acest lucru se datoreaza ingredientelor 100% naturale din care este realizata.

De asemenea, aduce si beneficii la nivel psihologic, pentru ca incurajeaza femeile sa se simte atractive, astfel marindu-le increderea de sine.
Metoda de administrare este una simpla, iar rezultatele vizibile pot fi observate de la 30 pana la 40 de zile. Pe scurt, recomand programul Siluette Plus oricarei femei care nu se simte confortabil cu forma sau marimea sanilor lor, pe care il gasesc ca fiind o metoda foarte simpla si foarte eficienta.“

Dr. Maria Ines Mallmann

Doctor Antonio Salas
“Ca medic specialist in sexologie, am avut ocazia sa investighez mii de paciente si am observat frustrarile sexuale ale femeilor. Siluette este un produs revolutionar si total nou, pe care il recomand pentru tratarea pacientelor care sufera de afectiuni legate de incredere, datorate marimii sanilor. Am avut ocazia sa testez si alte produse similare si am ajuns la concluzia ca nici unul dintre aceste produse nu se ridica la nivelul Siluette Plus in obtinerea de rezultate.“
Semnat: Doctor Salas

Clinica pentru marirea sanilor
Doctor ARANA

“Daca sunteti in cautarea unei metode 100% naturala si sigura de a va mari sanii, fara a suferi o interventie chirurgicala, Siluette Plus este acea metoda. Recomand acest program oricarei femei careia ii este teama de operatie sau nu are banii necesari.
Sanii femeilor sunt zone foarte complexe care sunt formate din vene, artere si alte tipuri de tesut. Exersand si aplicand o presiune adecvata, prezentata in exercitiile programului Siluette Doctor AranaPlus, va veti imbunatati sanii si ii veti face mai fermi, mai mari si mai bine proportionati. Partea cea mai buna este ca dureaza doar cateva minute pe zi.
Este un program complet  care cuprinde toate studiile moderne si traditionale despre tehnicile mentinerii pieptului frumos. Nu este nevoie de operatii. Chiar daca aceste exercitii par simple, eficienta lor este incomparabila iar rezultatele sunt permanente.
Masarea sanilor este recomandata femeilor de medici din intreaga lume. Asta pentru a putea explora si cunoaste sanii lor, dar si pentru a preveni eventualele boli sau dureri ale glandelor mamare.
Recomand aceste exercitii tuturor femeilor care vor sa se bucure de sani mai mari, mai fermi si mai voluminosi, dar si pentru a isi imbunatati increderea de sine.“
Semnat:

Doctor Arana

Leer más Pedir